Energi og naturressurser

Internasjonal etterspørsel etter ressurser og behov for nøkkelkompetane innen utvikling, drift, sikkerhet og energisparing vokser med høy hastighet i takt med at økonomien blir presset og møter konkurrerende krav fra forbrukere, myndighetsregulering, skatteinitiativer, produktivitetstrykk og forretningsbehov. Vårt team tilbyr uavhengige råd etter flere års erfaring også fra olje- og gassutvikling ved børsnoterte og globale selskaper. Vår bransjekompetanse spenner fra industri og oljeservice, til vind og vannkraft.

Med erfarne konsulenter fra energibransjen er vår kunnskap om det internasjonale energimarkedet eksepsjonell. Vårt sterke globale nettverk betyr at grenseoverskridende søk er effektive og vellykkede, med påviselig hensyn til kulturen i selskapet og landet der rollen er basert. Våre tjenester ivaretar oppdrag som spenner fra CEOs, COOs, CFOs til seniorprofesjonelle roller fra VP nivå og oppover, samt spesialister og støttefunksjoner innen økonomi, risikostyring og HR.

Oscars gate 81
N-0256 Oslo
+47 909 52 517
org.nr. 911 754 851


Jemco Executive behandler og ivareta personvernet for den enkelte ved behandling av personopplysninger i tråd med gjeldende personvernrett.
Etiske retningslinjer | Personvern | Logg inn